Betalnings policy

Våra BetalsättVilka betalsätt erbjuder ni?

 • Kortbetalning
  Idag kan du betala dina varor med VISA, MasterCard eller American Express.
  Det är kostnadsfritt att betala med kort. 
 • Klarna
  Med Klarna erbjuder vi dig att betala din produkt/produkter först när du mottagit din beställning. En perfekt service som ger dig möjlighet att kontrollera produkterna innan du betalar för dem. Fakturan skickas till din angivna mejladress så fort försändelsen har lämnat vårt lager. Betalningstid är 30 dagar.

 • Direktbetalning
  Att betala med direktbetalningar är både enkelt och tryggt. Du dirigeras om till din banks hemsida och utför köpet därigenom. Med andra ord betalar du på samma sätt som du betalar dina räkningar. Alla som är betalkunder på någon av ovanstående banker kan använda sig av detta betalsätt. Att betala via direktbetalning är kostnadsfritt. 

Varför går det inte att genomföra köpet med Klarna?

 • Kontrollera att alla uppgifter i varukorgen är ifyllda, exempelvis telefonnummer och e-postadress. Kontrollera alla dina uppgifter innan du klickar på genomför köp. 

  Om det fortfarande inte fungerar får du gärna höra av dig.

När dras pengarna från mitt kort?
 • Om du väljer kortbetalning när du gör en beställning hos oss så dras beloppet direkt på ditt kort.

Hur och när får jag min faktura?
 • Din faktura skickas till dig via e-post i samband med att din order lämnar vårt lager. Fakturan skickas i de flesta fall genom Klarna, men kan även skickas direkt i från oss i vissa fall. Om du mot förmodan inte har mottagit din faktura trots att varorna har kommit fram ber vi dig att kontakta kundservice så hjälper vi dig med att skicka fakturan på nytt. Dubbelkolla alltid "skräpposten" om din faktura hamnat fel.