Återförsäljare

Bli en Auktoriserad ÅterförsäljareVi har nu äntligen öppnat upp för möjligheten att in återförsäljare. Här är vi öppna för såväl fysiska handlar som E-handlare. Vi är dock mycket restriktiva och noggranna med vilka vi låter sälja våra produkter. Dels så är det viktigt för oss att våra produkter inte prispressas då vi inte vill förknippar med en lågprisprodukt och endast tillfälliga kampanjer får köras i samråd med oss om någon rabatt skall erbjudas utöver ordinarie priser. 

 

Vilka krav vi ställer på dig som återförsäljare

Vi förväntar oss att du som återförsäljare aktivt marknadsför vår produkt och fokuserar på att driva en aktiv försäljning. Vi utgår även ifrån att du är en återförsäljare och inte slutkund, detta säkerställer vi genom en MOQ på första lagda beställning.

Vi är mycket restriktiva när det kommer till prissättning av våra produkter. Produkten får inte under några som helst omständigheter säljas till ett lägre pris online än vad som presenteras på vår hemsida. Dessa krav gäller dock enbart näthandel. Rabatter och kampanjer kan accepteras men måste då först förankras med er kontaktperson hos oss. 

 

Hur du ansöker om att bli återförsäljare

Du mailar oss på b2b@nada-ab.com med en företagspresentation, vilka ni är, hur länge ni varit aktiva, var ni önskar sälja produkten och om möjligt uppskattad försäljningsvolym. 

Tillsammans med er ansökan önskar vi även följande uppgifter bifogat:

  • Företagsnamn
  • Org.nr
  • Leveransadress
  • Fakturaadress
  • Telefonnummer
  • Kontaktperson

Vi ser fram emot din ansökan och återkopplar alltid inom 1 - 2 arbetsdagar.